logo

Schietvereniging Willem Tell Nijverdal

De enige vuurwapen schietsportvereniging in de Gemeente Hellendoorn

LIDMAATSCHAP SV WILLEM TELL

 

Lidmaatschap

Als u kennis wilt maken met de schietsport en een keer een avond wilt komen kijken op onze vereniging kunt u contact opnemen met onze secretaris. U kunt een aantal avonden vrijblijvend bij ons komen kijken. Vervolgens beslist u of u aspirant lid wilt worden.

Tijdens uw aspirant lidmaatschap kunnen wij u beter leren kennen en krijgt u zelf een goede indruk van onze vereniging. Omdat veiligheid een belangrijk aspect van de schietsport is zult u gedurende uw aspirant lidmaatschap door onze door de KNSA gecertificeerde instructeur worden begeleid en wegwijs worden gemaakt in de schietsport.

Na afloop van uw aspirant lidmaatschap beslist u of u definitief lid wilt worden van onze vereniging.

 

Kosten

Als nieuw lid van onze schietvereniging betaalt u eenmalig het entreegeld van € 25.00. De kosten verbonden aan het lidmaatschap van onze vereniging worden per automatische incasso geïncasseerd en bedragen per kwartaal:

 

  • Seniorlid € 31,25
  • Jeugdlid tm 20 jaar € 18,75

 

Naast lidmaatschap van Willem Tell bent u ook automatisch lid van de Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie, kortweg K.N.S.A.. De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen voor seniorleden een eenmalig entreegeld van € 42.50. Daarnaast bedraagt de bijdrage aan de K.N.S.A. per jaar:

 

  • Seniorlid € 42,50
  • Gezinslid € 37,50
  • Jeugdlid € 17,00 / € 22,00 (afhankelijk van leeftijd)

 

Onze vereniging beschikt zowel over eigen lucht- als vuurwapens. Aan het gebruik van deze wapens zijn geen kosten verbonden. Wel dient u zelf de munitie en de kaarten waarop u schiet te kopen op de vereniging.